Uj okleveles tanár
Premonštrátsky kňaz Virgil Karol [Károly] Kolumbán úspešne obhájil profesorský diplom v máji v Budapesti 1912. [Od r. 1910 pôsobil ako profesor-praktikant na gymnáziu v Rožňave. Pozri aj Jászóvári Premontrei Kanonokrend névtára az 1911-évre, s. 42].