Hivatal vizsgálat
Alexander (Sándor) Kolbay predseda Kráľovského krajského súdu v Rimavskej Sobote a Štefan (István) Mészáros právny zástupca tej istej inšitúcie previedli v máji 1912 odborné previerky na Kráľovskom okresnom súde v Rožňave.