A miskolci bányabiztosság
Správa o vymenovaní Imricha Sasi Nagya [Imricha Nagya sasi?], banského komisára z Banského úradu v Spišskej Novej Vsi za vedúceho banskej prevádzky v Miskolci (MR) v máji 1912.