Petrovics féle hagyatéki ingatlanok eladása - Pasteiner, Ondrej
Právny zástupca zosnulej Pauliny Petrovics Dr. Ondrej (Endre) Pasteiner zverejnil 16.05.1912 podmienky dražobného odpredaja nehnuteľného majetku z jej pozostalosti. Prehľad obsahuje podrobne rozpísané parcely s číslami Pozemkovej knihy v Rožňave. Verejná dražba sa bude konať 24.05.1912 v sále Rožňavskej sporiteľne.