Személyi hirek
Na Kráľovskom okresnom súde v Rožňave ukončili pred 20.05.1912 inšpekciu Alexander Kolbay, predseda Kráľovského krajského súdu v Rimavskej Sobote a Štefan (István) Mészáros, právny zástupca v tej istej inštitúcii. Druhá správa informuje o návšteve budapeštianskeho profesora Viliama (Vilmos) Kőszegiho odborného pracovníka Nemzeti muzeum v Budapesti (MR) v máji 1912 v Rožňave. Zaujímal sa o cenné múzejné zbierky hlavne zlaté, pretože je odborníkom hlavne v tejto oblasti.