Igazságügyi áthelyezés
Minister preložil Ľudovíta (Lajos) Mancúra penigei, prokurátora pôsobiaceho na Kráľovskej prokuratúre v Rimavskej Sobote v máji 1912 na Kráľovskú prokuratúru v Miskolci (MR). Preloženie bolo spojené aj so služobným postupom. Jeho nová funkcia uvedená nie je.