Tóth Jenő itthon
Eugen (Jenő) Tóth, maliar, etnograf a archeológ, pôvodom z Dolných Záhoran - pracoval v službách nepálského kniežaťa v Indii. V júni 1912 sa predpokladal jeho návrat do Gemersko-malohontskej župy. [Pozri aj SBS 6, s. 110].