Közművelődési egyesületünk közgyűlése
Uhorský osvetový spolok Gemersko-malohontskej župy usporiada 30.05.1912 v Rimavskej Sobote výročné zhromaždenie. Na programe je vyhodnotenie činnosti spolku v roku 1911, prednesenie návrhu na rozpočet v roku 1912 a iné body.