Tanulmányi kirándulás
Osemdesiat študentov z Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave sa zúčastnilo v máji 1912 náučného výletu do Zádielskej doliny pod vedením profesorov Antona (Antal) Lammela, Viliama (Vilmos) Bacsó a Antona (Antal) Regulu.