Miniszteri megbizás
Minister obchodu vymenoval v máji 1912 tajomníka Obchodnej a priemyselnej komory v Miskolci (MR) Ignáca Sugára za ministerského splnomocnenca k maturitným skúškam v šk. roku 1911/12 na Vyššiu obchodnú školu v Revúcej.