Szinpártoló egyesületünk
Spolok priaznivcov divadla v Rožňave vydal tlačou stanovy spolku v máji 1912. Predseda spolku Dr. Michal (Mihály) Gotthilf má pripravené tlačivá pre záujemcov o členstvo. Pripravuje sa prvé valné zhromaždenie spolku.