A Sajóvölgyi Bank
V júni 1912 sa predpokladá, že Slanskodolinská banka zaháji svoju činnosť v Rožňave. Miestnosti jej prepožičal biskupský úrad. Sídliť bude v priestoroch biskupskej rezidencie na rohu námestia s Čučmianskou ulicou.