Pénzügyi előléptetés
Správa o preradení finančného zamestnanca Finančného riaditeľstva v Rimavskej Sobote - Jána (János) Battu vo funkcii finančného tajomníka na Finančné riaditeľstvo do mesta Balassagyarmat (MR) v júni 1912.