Kitüntető bizalom
Na jeseň 1912 sa pripravoval Medzinárodný eucharistický kongres vo Viedni. V júni 1912 bol zvolený Mikuláš (Miklós) Komoróczy, profesor Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave za člena prípravného výboru.