Jegyzők nagygyűlése Budapesten
Krajinský spolok notárov pripravil na 3. a 4.06.1912 celonárodné zhromaždenie v Budapesti (MR). Zúčastnil sa ho o. i. notár Štefan (István) Bodnár z Rimavskej Bane. Jeho diskusný príspevok informoval o neutešenom postavení notárov v spoločnosti, o nedocenení ich práce.