A kath. Legényegylet hangversenye - (-)
Katolícky tovarišský spolok v Rožňave pripravil na 5.05.1012 hudobné podujatie pripravené z recitačných čísel (napr. Prológ Mikuláša Komoróczyho), hry na hudobných nástrojoch, komédie On nie je žiarlivý (Ő nem féltékeny. Hudobný doprovod tanečnej zábavy zaobstarala kapela Ernesta (Ernő) Barriho.