Az úrikaszinó nyári helyiséget
Reštaurácia letných priestorov pre Konverzačný spolok (pánske kasíno) v Rožňave, ktoré sa nachádzajú v budove Rožňavskej sporiteľne, sa blíži ku koncu. Koncom mája majú byť otvorené.