Seprőgéppel való kisértet
V júni 1912 v Rožňave bol odskúšaný stroj na čistenie ulíc. Bolo vyčistené námestie a ulica vedúc smerom na Betliar v oblasti trhoviska. Plánuje sa s jeho zakúpením pre potreby mesta.