A temetői vizvezetéket...
Správa o ukončení výstavby mestského vodovodu na rožňavskom cintoríne začiatkom mája 1912 na náklady mesta. Studňa je situovaná pri halvnej bráne a je na klúč. Tak isto bola ukončená aj kanalizácia na usadlosť Sloboda (Szloboda telep).