Egyesületi hirek
Správa o príprave zhromaždenia Samovzdelávacieho spolku remeselníckej mládeže na 16.05.1912. Hlavnou rokovaciou témou má byť zmena názvu na Rožňavský spolok protestantských remeselníkov. Minister vnútra dal svoj súhlas k tejto zmene, resp. návratu k pôvodnému názvu.