Rozsnyófürdő és a Kárpát Egyesület
Rožňavská sekcia Karpatského turistického spolku predložila návrh vedeniu kúpeľov v Rožňave-Čučme, že pomôže vyčistiť turistický chodník na Kalváriu a do železitých kúpeľov.