Egyházmegyei hírek
V rožňavskej diecéze došlo k niekoľkým zmenám: z Rožňavy odchádza administrátor Ján (János) Bottka do Divína. Do Rožňavy prichádza Arnold Liptay a absolvent, kňaz-pedagóg František (Ferenc) Ferencz.