Munkások figyelmébe
Katolícky tovarišský spolok v Rožňave zastúpený svojim pokladníkom Michalom (Mihály) Preszánszkym ponúka každú prvú a tretiu nedeľu v mesiaci od 10,00 do 12,00 hod informácie o sociálnych formách výpomoci v rámci Dôchodkového spolku uhorských invalidných robotníkov z Budapesti (MR).