Búcsúlakoma
Informácie o rozlúčkovom podujatí v [Konverzačnom spolku v Rožňave] dňa 15.06.1912, na ktorom sa rozlúčil odchádzajúci rožňavský lekárnik Aladár Pósch. S rozlúčkovým prejavom s nádychom humoru vystúpil Mikuláš (Miklós) Komoróczy.