Vívók vizsgálata
Správa o záverečných skúškach zo šermiarskeho športu, ktoré pripravilo pre študentov oboch mestských gymnázií Evanjelické a.v. gymnázium v Rožňave na čele s profesorom Jánom (János) Freytagom. Ocenení boli z finančnej podpory Ľudovíta (Lajos) Auerbacha: Eugen Demkő z evanjelického a.v. gymnázia, Zoltán Pauchly z rímskokatolíckeho gymnázia, Eugen Bodolay, Imrich Zábráczky, Štefan Feymann, Eugen Pósch, Ľudovít Szobonya, Ernest Auerbach z evanjelického a.v. gymnázia.