Faeladásihirdetmény
Hlavný slúžny okresu Rožňava Elemír [Elemér] Nagy oznámil dňa 8. 06. 1912 konanie verejnej dražby v Lipovníku na deň 8. 07. 1912. Predmetom dražby je drevo určené na palivo v správe obecnej školy.