Uj ügyészségi megbizott
Dr. Ondrej (Endre) Pasteiner, advokát z Rožňavy bol v júni 1912 vymenovaný ministrom spravodlivosti za stáleho právneho zástupcu na území spadajúcom do právomoci Kráľovského štátneho zastupiteľstva v Rimavskej Sobote.