Záróünnepség és jubileum
Evanjelická a.v. meštianska dievčenská škola Potisského dištriktu v Rožňave oslávila 21.06.1912 na verejnej slávnosti svoje 25-ročné výročie založenia. V programe účinkovali jej študentky.