A vármegyei Fehérkeresztegyesület
Štefan (István) Komáromy, tajomník Spolku Bieleho kríža Gemersko-malohontskej župy, vydal tlačou správu o činnosti spolku za rok 1911. Obsahuje aj zoznam členov spolku: riadnych, podporujúcich a zakladajúcich.