Nyugalomba vonuló tanárok
Na slávnostnej akadémii v Evanjelickom a.v. hlavnm gymnáziu v Rožňave dňa 24.06.1912 sa rozlúčili s kolektívom žiakom a učiteľov Ladislav (László) Váry a Pavol (Pál) Maszny, profesori odchádzajúci do dôchodku. Za žiakov sa rozlúčil Blažej (Balázs) Nagy.