Fényes esküvő
Správa o veľkolepom sobáši židovského lekára Gejzu (Géza) Trattnera, syna Jozefa (József) Trattnera - obchodníka z Dobšinej a Malvíny (Malvin) Gutlohn, dcéry Dr. Henricha (Henrik) Gutlohna, železničného lekára a zdravotného poradcu z Rožňavy 19.06.1912 v Rožňave.