Leányiskolánk záróünnepsége
Slávnostné ukončenie šk. roku 1911/1912 v Rímskokatolíckom biskupskom dievčenskom výchovnom ústave v Rožňave bude zahájené 21.06.1912 o 15,00 hod. Pripravený je bohatý kultúrny program.