Adomány : Első közlemény - Hazslinszky, Rudolf
Zoznam predmetov, ktoré obyvatelia mesta darovali do zbierok Mestského múzea v Rožňave: bronzová medaila, ktorú dostal na parížskej výstave v r. 1867 Matej (Mátyás) Nehrer za svoje výrobky (klince a výrobky zo železa) - dar jeho syna Ladislava (László) N., diplom so zlatou medailou z Miskolca (MR) z r. 1888 na výstave hrozna a vína, stroj na lisovanie voskových medových plástov z fabriky Mateja Néhrera v Rožňave.