Előnyös automobil járatok
Informácie o rozvoji cestnej dopravy na trase Spišská Nová Ves Rožňava. Propagátorom automobilov je novinár Július (Gyula) Telléry, redaktor a majiteľ týždenníka Szepesi Lapok. On aj prenajíma svoje 6-miestne motorové vozidlo záujemcom. Dr. Rudolf (Rezső) Kádár, advokát z Rožňavy, ponúka hlavne na služobné cesty do Rimavskej Soboty svoj automobil.