Uj megyei főügyész
29.12.1913 bol na zasadaní župného zastupiteľstva v Rimavskej Sobote zvolený na uvoľnené miesto hlavného právneho zástupcu Gemerkso-malohontskej zvolený mešťanosta Revúcej Dezider (Dezső) Mihalik.