Halálozások
Dcéra Arpáda Szentiványiho, statkára z Gemera a manželka Zoltána Szontágha, statkára z tej istej obce - Ružena (Rózsa) zomrela 23.12.1913. Terézia (Teréz) Stromp, manželka Daniela Knótha- súdneho vykonávateľa v Rožňave - zomrela 27.12.1913.