A városi képviselők választása...
Prehľad členov mestského zastupiteľstva v hornej a dolnej snemovni, ktorí boli zvolení na schôdzi 27.12.1913 za predsedania hlavného slúžneho Elemíra (Elemér) Nagya. Napr. Eugen Kluž Kiss, Martin Gőbl, Július Ádám, Adolf Ganzsky st., Daniel Száraz, Jozef Szleboda. V dolnej snemovni: Gustáv Adamis, Zoltán Gömöri, Ján Langhoffer, Juraj Lipták, Ondrej Mojses a.i.