Reformátusok közgyűlése
V dňoch 4.a 5.06.1912 sa v Miskolci konalo výročné valné zhromaždenie Potisského evanjelického reformovaného dištriktu. Okrem kňazov Gemersko-malohontskej župy sa na ňom zúčastnili župan Ladislav (László) Bornemisza a podžupan Gejza (Géza) Lukács.