Pályázat tanitói állásra
Uhorské ministerstvo školstva a národnej osvety v Budapesti (MR) vypísalo konkurz na obsadenie voľného miesta učiteľa na Evanjelickej a. v. ľudovej škole v Jelšave. Termín uzávierky je 15.06.1912.