Köszönet és nyugta
Katolícky tovarišský spolok v Rožňave zorganizoval ochotnícke divadelné predstavenie začiatkom júna 1912. Na dosky sa dostala hra Imricha (Imre) Kerepeczkého, majstra v tlačiarni Sajó-Vidék v Rožňave s názvom Brat (Testvér). Finančný výťažok pôjde na výstavbu spolkového domu. Správa obsahuje prehľad prispievateľov a poďakovanie.