Érettségi vizsgálatok eredménye
Na Evanjelickom a.v. hlavnom gymnáziu v Rožňave bolo k maturitám pripustených 25 študentov. Z nich 7 skončilo s vynikajúcim prospechom, deviati s dobrým a štyria s dostatočným prospechom. Piatim bolo doporučené absolvovať opravné skúšky.