Iskokatársak találkozója
Na 10.07.1912 sa pripravuje stretnutie absolventov Evanjelického a.v. hlavného gymnázia v Rožňave, ktorí maturovali v roku 1892. Medzi absolventami sú: Viktor Halasi, Karol Wiesinger, Oskar Maurer.