Dobsinai küldöttség a kormánynál
Delegácia zostavená zo zástupcov mestského zastupiteľstva v Dobšinej - mešťanostu Ladislava Langhoffera a krajinského poslanca Gejzu Kubinyiho druhý júnový týždeň roku 1912 navštívila uhorskú vládu, aby získala podporu pri riešení niektorých mestských záležitostí v uhorskom parlamente.