Multak emléke - Doby, Anton, feöldi
Pokračovanie historickej črty humenského historika o živote Františka Rákociho II. (Ferenc Rákoczy). Obdobie zasadania krajinského snemu t.j. uhorských stavov v Onóde (HU) v dňoch 22.-31.06.1707 za prítomnosti Františka Rákociho II. Článok bohato doložený skrytou bibliografiou.