Árverési hirdetményi - Bodnár, Eugen
Dražba majetku žalovaného Jakuba (Jakab) Jurkovicsa zverejnená 4.01.1906 okresným súdom v Stropkove pod evidenčným číslom 38/7/1906. Žalobcom je Ignác Groszman. Dražba sa uskutoční vo Vyšnej Oľke 25.01.1906.