Árverési hirdetményi kivonat - Adamkovich, [Viktor]
Dražba č. 8231/1905 v obci Vyšná Oľka (dnes Oľka) dňa 24.03.1906. Vydražovaný bude Pavol (Pál) Schermer v prospech dražiteliek Ivánné [?] Fercsik a Heleny (Ilona) Hatnagyák. Dražobný oznam zverejnený okresným súdom v Humennom 23.12.1905.