Megjelent...
Správa o tom, že v januári 1906 bol vytlačený - zverejnený gréckokatolícky kalendár Orosz naptár 1906. Kalendár okrem podobizne titulárneho kanonika Alexa (Elek) Bihary prináša aj jeho životopis.