A homonnai jótékony nőegylet...
Referát z výročnej schôdze, ktorú zorganizoval Humenský dobročinný ženský spolok (A homonnai jótékony nőegylet). Stav majetku spolu. Dobrodincovia spolku. Členská základňa spolku.