Mezőlaborci takarékpénztár részvénytársaság... - Az igazgatóság
Pozvánka na 3. výročné zasadanie Medzilaboreckej sporiteľne, účastinnej spoločnosti (Mezőlaborci takarékpénztár részvénytársaság), ktoré sa uskutoční 11.02.1906. Program zasadania. Pozvánka datovaná 23.01.1906.