A gálszécsi takarékpénztár...
Správa o ročnom vyúčtovaní Sečovskej sporiteľne a úvernej pokladnici, pobočky Humenné. Jej zisky činia 12.132,19 korún, čo nasvedčuje tomu, že takýto veľký obrat si vyžaduje zriadenie ďalšej finančnej ustanovizne v Humennom.